Yogalocaties in Utrecht

Yoga Locaties

  1. studio Vandaan (Centrum) – Lange Viestraat 2, in ‘De Planeet’. Je vindt de voordeur op de 2e verdieping (na roltrap of lift), hier komen we je 5 min voor de les ophalen want het is een groot pand. We zitten op de 5e verdieping. Vanuit de lift, neem de achterste gang tot het einde, daar vind je ons aan je linkerhand.
  2. Oudegracht 328 a/d Werf – (Centrum) 10 min lopen vanaf station Utrecht CS. De werfkelder vind je aan de werf ter hoogte van fietsenwinkel Maring.
  3. Ruimte voor Aandacht, Singelsteeg 2, Utrecht – Zijstraatje van de Westerkade. Je vindt ons in de grote ruimte. Graag je fiets parkeren op de Westerkade.
  4. Landhuis in de Stad, Park Oog in Al 1 (Oog in Al). Eerste verdieping, Terraszaal. Bel aan bij de bel voor de 1e verdieping en we doen voor je open.
  5. Dobri Yogaspace, Handelstraat 83 (Oog in Al).
  6. Ludens Kinderdagverblijf Aspelin, (Lombok/Majella), Vleutenseweg 422. Je vindt ons op de eerste verdieping. Bel aan bij de bel voor groep ‘BERT‘ en we doen voor je open.
  7. Verloskundigenpraktijk Doula, (Zuilen), Prins Bernhardlaan 54 (Zuilen). De deur voor de Yogazaal is om de hoek bij de A.G.H. Fokkerstraat. Klop even aan, dan doen we open.

Massage Locatie

studio Vandaan – Lange Viestraat 2, Utrecht. TOT 3 feb 2019!

Onze studio vind je tegenover de Bijenkorf in verzamelgebouw ‘ de Planeet’. Omdat we in een erg groot pand zitten, komt de docente je bij de voordeur ophalen 5 minuten voor aanvang van de les; kom dus op tijd! Om de voordeur van ons pand te vinden: neem bij de ingang van ‘De Planeet’ de lift naar de 2e verdieping, daar zie je de voormalige HKU voordeur aan je rechterhand. Hier komen we je halen.

Let op! Vanaf 4 Februari 2019 geven we massages bij: Dobri Yogaspace – Händelstraat 83, Utrecht (Oog in Al)

Schrijf je in voor onze

nieuwsbrief

en ontvang een

GRATIS

Zwangerschapsyogales

voor thuis!

Ontvang iedere maand het laatste nieuws, updates over ons workshop & cursusaanbod en leswijzigingen.